Διαγωνισμός Floransbijoux στο Instagram: Ένας Λαμπερός Διαγωνισμός για Ένα Κομψό Σετ Κοσμημάτων


Η Floransbijoux, ένα δημοφιλές μαγαζί κοσμημάτων που δημιουργεί μοναδικά κοσμήματα, σε συνεργασία με τη διάσημη Instagrammer Μαρία Τζανή, διοργάνωσε έναν εκπληκτικό διαγωνισμό που έκλεψε την παράσταση των φίλων της μόδας και των κοσμημάτων. Ο διαγωνισμός προσέφερε σε έναν τυχερό νικητή ένα κομψό σετ κοσμημάτων που αποτελούνταν από ένα υπέροχο κολιέ και ασορτί σκουλαρίκια, κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι και διακοσμημένα με πολύτιμες πέτρες αχάτη.

Ο διαγωνισμός ανακοινώθηκε στο προφίλ της Floransbijoux στο Instagram και ανέβασε τον πήχη της λάμψης και της κομψότητας. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να κερδίσουν αυτό το υπέροχο σετ κοσμημάτων που θα προσέφερε μια λαμπερή νότα στην εμφάνισή τους.

Οι κανόνες του διαγωνισμού ήταν απλοί και ελκυστικοί. Οι συμμετέχοντες έπρεπε να ακολουθήσουν τους λογαριασμούς της Floransbijoux και της Μαρίας Τζανή στο Instagram, να κάνουν like και να κοινοποιήσουν τη φωτογραφία του διαγωνισμού στις ιστορίες τους. Κάθε συμμετοχή αύξανε τις πιθανότητες κερδίσματος, καθώς ο διαγωνισμός έληξε με την επιλογή ενός νικητή που θα απολάμβανε αυτό το υπέροχο σετ κοσμημάτων.

Το σετ κοσμημάτων από ατσάλι και πέτρες αχάτη προσέφερε μια μοναδική αίσθηση πολυτέλειας και κομψότητας. Οι πέτρες αχάτη, με τις υπέροχες φυσικές αποχρώσεις τους, δίνουν ένα ιδιαίτερο χαρακτήρα στα κοσμήματα .

Η ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ