Κοσμήματα από Ατσάλι και Πέτρες ΛαπίΛαζούλι με την DE KOU


Η Floransbijoux,   διοργάνωσε έναν εκπληκτικό διαγωνισμό που έκλεψε την παράσταση των φίλων της μόδας και των κοσμημάτων σε συνεργασία με τη διάσημη Instagrammer DE KOU, Ο διαγωνισμός προσέφερε σε έναν τυχερό νικητή ένα κομψό σετ κοσμημάτων που αποτελούνταν από ένα υπέροχο κολιέ και ασορτί σκουλαρίκια, κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι και διακοσμημένα με πολύτιμες πέτρες λάπι λάζουλι.

Ο διαγωνισμός ανακοινώθηκε στο προφίλ της Floransbijoux στο Instagram και ανέβασε τον πήχη της λάμψης και της κομψότητας. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να κερδίσουν αυτό το υπέροχο σετ κοσμημάτων που θα προσέφερε μια λαμπερή νότα στην εμφάνισή τους.

Κάθε συμμετοχή αύξανε τις πιθανότητες κερδίσματος, καθώς ο διαγωνισμός έληξε με την επιλογή ενός νικητή που θα απολάμβανε αυτό το υπέροχο σετ κοσμημάτων.

Το σετ κοσμημάτων από ατσάλι και πέτρες αχάτη προσέφερε μια μοναδική αίσθηση πολυτέλειας και κομψότητας. Οι πέτρες λάπι λάζουλι , με τις υπέροχες φυσικές αποχρώσεις τους, δίνουν ένα ιδιαίτερο χαρακτήρα στα κοσμήματα .

Η νικήτρια ειναι η  EVIKA1 η οποία οταν παρέλαβε το δώρο της μας ευχαρίστισε και μας έστειλε φωτογραφίες.
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ