Ο Συναρπαστικός Διαγωνισμός της Floransbijoux στο Instagram: Κοσμήματα από Ατσάλι και Πέτρες Μάτι Τίγρη 

Η δημιουργικότητα και η ομορφιά των κοσμημάτων μπορούν να συνδυαστούν με μοναδικό τρόπο, δημιουργώντας μια μαγική εμπειρία για τους λάτρεις των πολυτελών αξεσουάρ. Αυτή η συναρπαστική συνάντηση του σχεδιαστικού κόσμου συνέβη μεταξύ της Floransbijoux και της DINAATHNS, δύο κορυφαίων ονομάτων στον χώρο των κοσμημάτων. Ο διαγωνισμός που διοργανώθηκε στο Instagram συγκέντρωσε χιλιάδες συμμετοχές και αναδείχθηκε νικήτρια , που κέρδισε ένα εκπληκτικό σετ κολιέ , βραχιόλι και σκουλαρίκια.

Ο Διαγωνισμός:

Ο διαγωνισμός προσφερόταν μια μοναδική ευκαιρία σε όλους τους φαν της κοσμηματοποιίας να αποκτήσουν αυτά τα υπέροχα κοσμήματα. Οι συμμετέχοντες ζητούσαν να ακολουθήσουν τους λογαριασμούς της Floransbijoux και της DINAATHNS, να κάνουν like σε μια συγκεκριμένη φωτογραφία, και να σχολιάσουν αναφέροντας τους φίλους τους που αξίζουν αυτά τα υπέροχα κοσμήματα.

Τα Κοσμήματα:

Το σετ κολιέ,βραχιόλι και σκουλαρίκια που προσφέρθηκαν ως δώρο στον νικητή ήταν κατασκευασμένα από ατσάλι, ένα υλικό που εξαιρείται για την ανθεκτικότητα και τη λάμψη του. Το εντυπωσιακό σχέδιο του κολιέ ,βραχιολιού και των σκουλαρικιών αναδείκνυε την φυσική ομορφιά των πέτρων μάτι τίγρη, προσθέτοντας μια δόση μυστηρίου και κομψότητας στην εμφάνιση της νικήτριας.

Η Νικήτρια:

Η τυχερή νικήτρια, δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένη όταν παρέλαβε το σετ κοσμημάτων της. Με χαμόγελο στο πρόσωπο, ευχαρίστησε την Floransbijoux και την DINAATHNS για την υπέροχη ευκαιρία και το υπέροχο δώρο που της προσέφεραν.

Η συνεργασία μεταξύ της Floransbijoux και της DINAATHNS δημιούργησε ένας επιτυχημένο διαγωνισμό .

 

 ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ