Ένα Μαγικό Ταξίδι με τα Floransbijoux


Το καλοκαίρι φέτος, οι Floransbijoux αποφάσισαν να δημιουργήσουν μια αξέχαστη στιγμή και να αναδείξουν την ομορφιά των κοσμημάτων τους μέσα από μια φωτογραφική συνεργασία στις Φωκές της Χαλκιδικής. Το αποτέλεσμα; Ένα μαγικό ταξίδι που αναδεικνύει όχι μόνο την ομορφιά των κοσμημάτων αλλά και την εκπληκτική φύση και φιλοξενία της περιοχής.

Η επιλογή της τοποθεσίας για τη φωτογράφιση δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερη. Η περιοχή αυτή της Χαλκιδικής προσφέρει μια μοναδική συνδυαστική εμπειρία θάλασσας και βουνού, προσφέροντας ένα ιδανικό πλαίσιο για μια καλοκαιρινή φωτογράφιση.

Οι άνθρωποι της περιοχής αποδείχθηκαν ιδιαίτερα φιλόξενοι, προσθέτοντας μια ακόμη επίπεδο ζεστασιάς και φιλικότητας στην εμπειρία.

Η φωτογράφιση έλαβε τέλος κατά τη δύση του ηλίου, αναδείκνυε το τοπίο σε μια μοναδική ομορφιά. Ο ήλιος να κόβει την ανάσα του καθενός με το φως που χάνεται στο Αιγαίο, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα που προσφέρεται για εξαιρετικές φωτογραφίες.

Τα κορίτσια της φωτογράφησης φόρεσαν τα κοσμήματα της Floransbijoux με ενθουσιασμό και διάθεση, δίνοντας έναν αέρα φρεσκάδας και χαράς στο χώρο. Οι φωτογραφίες αντανακλούν αυτή τη θετική ενέργεια και αποτυπώνουν τη στιγμή με μοναδικό τρόπο.

Από την εκθαμβωτική φύση μέχρι  τη λάμψη των κοσμημάτων, η καλοκαιρινή φωτογράφιση στις Φωκές Χαλκιδικής αποτέλεσε ένα αληθινό ταξίδι αισθήσεων. Το αποτέλεσμα είναι μια σειρά φωτογραφιών που μεταφέρουν τον θεατή σε έναν κόσμο ομορφιάς, χαλάρωσης και στυλΜοντέλα

  • Σκερλέτη Δέσποινα
  • Χριστάνη Ασημίνα
  • Ποντίκη Ελπίδα
  • Μαραγκού  Πασχαλίνα Αγάπη


ΟΡΓΑΝΩΣΗ

                FLORANSBIJOUXΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ