Η κάρτα σας

Βραχιόλι ιασπίς μπλε λάβα

Βραχιόλι ιασπίς μπλε λάβα
Βραχιόλι ιασπίς μπλε λάβα
Βραχιόλι ιασπίς μπλε λάβα
-33 %
Βραχιόλι ιασπίς μπλε λάβα
Βραχιόλι ιασπίς μπλε λάβα
Βραχιόλι ιασπίς μπλε λάβα
Βραχιόλι ιασπίς μπλε λάβα
21.30€
32.00€
  • Stock: Σε Απόθεμα
  • Κωδικός Προϊόντος: VA0004
  • ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΔΩΡΟΥ

Διαθέσιμες Επιλογές

Αυτό το βραχιόλι είναι μια μοναδική δημιουργία που συνδυάζει την αισθητική του ιασπίς με τον εκπληκτικό χαρακτήρα της μπλε λάβας, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό κοσμήμα για τις ιδιαίτερες στιγμές σας.

Οι πέτρες ιασπίς είναι γνωστές για την ενέργεια τους και την ικανότητά τους να προσφέρουν εσωτερική γαλήνη και ισορροπία. .

Η προσθήκη της μπλε λάβας προσφέρει ένα δροσερό και ιδιαίτερο στοιχείο. Αυτή η πέτρα είναι γνωστή για την ενθάρρυνση της ηρεμίας και της αναζωογόνησης, καθώς και για την ενίσχυση της εσωτερικής δύναμης. Το μπλε χρώμα της λάβας αντιπροσωπεύει την ευθυγραμμισμένη και γαλήνια σκέψη.

Αυτό το βραχιόλι είναι περισσότερο από ένα αξεσουάρ, είναι ένα έργο τέχνημα που συνδυάζει την φυσική ομορφιά των πετρών με την ενέργεια και τον συμβολισμό τους. Φορέστε το για να ενισχύσετε την εσωτερική σας ισορροπία και να αντανακλάτε την μοναδικότητά σας με στυλ.


ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΠΕΤΡΑΣ

Λάβα χαρίζει ευεξία, καλή διάθεση και χαρά. Μας δίνει θάρρος, αποφασιστικότητα και τονώνει τη δημιουργικότητα. Απελευθερώνει την μπλοκαρισμένη ενέργεια. Μας ενισχύει ενεργειακά για να ξεπεράσουμε σημαντικά προβλήματα και απρόσμενες δυσκολίες.  Ανακουφίζει από το στρες και την ένταση και δρα αντικαταθλιπτικά.

Ίασπίς έλκει τον πλούτο, την τύχη και την αγάπη. Χαρίζει υγεία, ισορροπία, ζωτικότητα, ευεξία, ομορφιά, μακροζωία, αισιοδοξία και ενέργεια. Προσφέρει δύναμη, επιμονή και υπομονή για να ολοκληρώσουμε κάποια εργασία που έχουμε αρχίσει, αλλά δεν λέει να τελειώσει. Φέρνει στο φως θέματα για επίλυση πριν γίνουν προβλήματα και διορθώνει τις άδικες καταστάσεις. Μας βοηθά να συνειδητοποιήσουμε τα ταλέντα μας και μας γεμίζει πάθος, θάρρος και αποφασιστικότητα για τη σωστή τους ανάδειξη. Χρήσιμος στην επίλυση γυναικείων θεμάτων και στην ενδυνάμωση του χαρακτήρα .Είναι το πετράδι της ολοκλήρωσης και του κλεισίματος ενός κύκλου. Μας βοηθά να βιώσουμε όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα κάποιο τέλος, είτε πρόκειται για μια σχέση που διαλύθηκε, είτε για κάποια απώλεια  .


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ    

  • ΠΕΤΡΑ               λάβα / ιασπίς
  • ΧΡΩΜΑ              μπλε / πορτοκαλί καφέ
  • ΔΙΑΣΤΣΕΙΣ           22εκ.  επέκταση  5εκ.


(Μπορείτε να το παραγγείλετε στα μέτρα σας .Γράψτε το στα σχόλια .)


(ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ  ΕΝΔΕΧΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΕΝΕΙ ΓΙΑΤΙ Η ΠΕΤΡΑ

ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΥΒΩΣ ΠΕΤΡΩΜΑ)


*Δωρεάν Συσκευασία Δώρου!!

Γράψτε μια κριτική

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή
Captcha